• TheZoneBanner-Fatalplatserkvar
 • jobbahar
 • Julinsamling2014 banner
 • Josef i Irak

  Två månader, eller ett helt liv senare

  2014-11-18

  Åtta veckor senare är jag tillbaka på samma flygplats, med samma väska i handen och med samma sol på väg upp över horisonten som när jag landade i detta vackra land. Trots den myckna likheten är det mycket som förändrats: Jag har för första gången på riktigt mött det lidande flyktingar utsätts för. Mitt hjärta har brustit av människors berättelser, av att läsa nyheterna och av att möta blickar som sett döden. Jag har fått lära mig vad det innebär att komma med nödhjälp in i en krissituation. Jag kan nu säga att jag klurat ut grunderna i den något otydliga irakiska arabiskan och fått en...

  Läs mer...

Senaste Nyheter

Senaste Nyheter & Blogginlägg

Två månader, eller ett helt liv senare

Skrivet av Josef, i Josef i Irak
Två månader, eller ett helt liv senare

Åtta veckor senare är jag tillbaka på samma flygplats, med samma väska i handen och med samma sol på väg upp över horisonten som när jag landade i detta vackra land.

Trots den myckna likheten är det mycket som förändrats:

Jag har för första gången på riktigt mött det lidande flyktingar utsätts för. Mitt hjärta har brustit av människors berättelser, av att läsa nyheterna och av att möta blickar som sett döden. Jag har fått lära mig vad det innebär att komma med nödhjälp in i en krissituation. Jag kan nu säga att jag klurat ut grunderna i den något...

Läs mer...