OM i din kyrka

Reaktionen på ordet mission kan nog variera från torrt och tråkigt till fullkomligt fantastiskt.  Oavsett vart man befinner sig på förtjusningsskalan är vi sugna på att visa hur vi jobbar med mission på olika sätt i Sverige och i världen.

Får vi komma till er ungdomsgrupp och berätta?

Vi erbjuder 2 koncept som förklarar mission på ett roligt och interaktivt sätt

1. Missionary for a day – one day at the ship Logos Hope!

Har du en grupp, stor som liten, som är sugen på att få uppleva hur det är att befinna sig en dag på OM:s fartyg Logos Hope? I 1,5–2 timmar kommer gruppen att få resa mellan olika hamnar som skeppet lägger till på, för att kastas mellan roliga utmaningar och övningar i att tjäna.

Efter den här kvällen kommer ungdomarna bära med sig spännande vittnesbörd från personer som varit på skeppet & förstått att samarbete är nyckelordet för att inte tappa greppet. Ta med din ungdomsgrupp & gå ombord! 

2. Who wants to be a ‘Missionaire’

Råkar du vara ledare för en tävlingsinriktad grupp? Inga problem. Under en kväll kommer din grupp av vinnarskallar under 1,5–2 h få samla in poäng genom olika tävlingar, för att få en bredare bild av mission. Ett quiz av det mest eminenta slaget, med en salig blandning av livliga frågesporter & aktiviteter som att äta med pinnar finns färdigdukat, om din grupp består av minst 15 deltagare och är hungriga på att sätta tänderna i en kväll kryddat med mission.

Vi tar ut ett arvode enligt EFK:s standard och ser gärna att ni hjälper oss med reseersättning, men om ekonomi är ett problem - ta kontakt med oss.

 

Intresserad?

Your Name(*)
Please let us know your name.

Your Email(*)
Please let us know your email address.

Cellphone(*)
Remember to include your area code!

Message(*)
Please let us know your message.

  

Daniel Awad web
  • Daniel Awad
  • Representation & Kommunikation
  • 036 - 18 44 91

Intresserad?

Ring eller maila mig så pratar vi mer!