TeenStreet

TS Helg 2018

Boka in datumet för TS helgen 2018 som kommer äga rum den 2-4 februari i Ryttargårdskyrkan, Linköping.

Helgen är inte bara till för dig som varit på TS utan bjud med alla dina släkt och vänner till denna helg, mer info kommer - Håll utkik!

Anmäl dig på: teenstreet.se 

 

Vad är TeenStreet?

TeenStreet är ett internationellt kristet tonårsläger. Varje år träffas mer än 3 500 människor från hela Europa för att vara med på en vecka med lovsång, Bibelstudier, sport, skapande och annat kul.

Vår målsättning är att arbeta tillsammans med Guds församling för att inspirera och utrusta kristna ungdomar till att ha en verklig relation med Jesus och reflektera honom i sin vardag.

Årets Tema var "Unshakeable"

Undervisningen utgick från Romarbrevet 8 med fokus på vers 37: Nej, över allt detta triumferar vi genom honom som har visat oss sin kärlek.

Vi människor möter större eller mindre prövningar i livet: Fysiska och andliga – sjukdom, brustna relationer, blir sårade, krossade drömmar och hopp, beroenden av olika slag osv.. I dessa situationer är det så enkelt att känna hopplöshet att vi bara vill ge upp. Gud säger någonting annat. Det finns hopp! Vi är älskade av en kärleksfull pappa – som krigar för oss, som gav allt (sin son) för att rädda oss och genom den triumferande segern över döden. Våra dagliga prövningar försvinner inte men de är inte för alltid, vi kan lita på att Gud leder oss och hjälper oss, ger oss den styrka vi behöver för att orka fortsätta. Vi kan vara försäkrade om att i slutet av kampen kommer vi att stå som segrare genom Jesus som har visat oss sin kärlek.

 

TS - 28625694592 fc0dd734cb k

Om lägret

Vanliga frågor

Ladda ner Big Adventure 2 BigAdventure

TeenStreets Internationella sida