OM Sverige - Julens pulsslag!

Julens pulsslag!

, i Martins blogg

Dagarna innan jul och allt är sig likt. Drivorna av årets julkortssändningar ligger höga på kontoret. Det är så många vi vill tacka med en enkel liten hälsning och ett julkort. Tacka för bön, support, samverkan och intresse under året. Email, facebook och blogg i all ära men det känns på något sätt mer i kroppen när jag får säga tack genom att greppa pennan, skriva några rader och klistra igen ett kuvert. Kanske beror det på att jag numera är över 40 år eller så ligger det helt enkelt något i det.

En missionsrörelse som OM bärs fram av många människor världen över som alla medverkar till rörelsen på sitt sätt. Många har varit med länge, längre än mina 40 levnadsår. Andra har kommit med under året, ett flertal är tonåringar med hela livet framför sig. En rörelse blir det först när många olika slags människor ger uttryck för samma längtan i ett specifikt uppdrag. För oss i OM handlar det om att mobilisera gudsfolket att be, ge och gå med ett särskilt fokus på dem som ännu inte haft möjlighet att gensvara på evangeliet om Jesus. Det sker genom församlingsgrundande och utvecklingsprojekt vid jordens yttersta gräns likaväl som genom lärjungaträning och uppsökande handlingar här på hemmaplan.

I julevangeliet rör vi vid missionens pulsslag. Lägg örat mot berättelsen och lyssna… En Gud som utger sig själv till det yttersta för att uppsöka några i samhällets marginal. Det är kallt, det är mörkt och så sker något i det lilla som får ringar på vattnet. Tänk att få vara en liten del i denna stora berättelse.

Med önskan om en God Sändning och ett Gott Nytt Hopp

Martin och OM teamet