OM Sverige - Äntligen dags!

Äntligen dags!

, i Martins blogg

På missionsresa kan man åka nästan när som helst. Men två gånger om året samlar vi folk från världens alla hörn till förberedande sändningskonferenser. Holland i augusti och Tyskland nu i januari. Just nu packar 6 svenskar väskorna och tar farväl av vänner och församlingar. De sänds nu för träning och tjänst på platser som Mellanöstern, Filippinerna, Sverige och vårt missionsskepp Logos Hope.

Innan gänget reser med minibuss från Jönköping får vi en dag tillsammans för gemenskap och sista förberedelserna. Det är en speciell dag för oss alla inblandade. För de som åker är det nu äntligen dags. För oss i teamet är det så stort att få följa fler ut i världen. I luften kan man nästan ta på Jesu ord: - Gå ut och gör alla folk till lärjungar! Det blir så påtagligt dagar som dessa. Jesu ord har på olika sätt tagit tag, fått fäste och ger nu riktning för sändningen.

Sist av allt lägger vi händerna på var och en. Vi ber om Faderns beskydd och Andens kraft i det som nu väntar. Vi ber om att var och en ska växa i sin relation till Jesus och medarbetare i de internationella team som de snart blir en del av. Vi ber om mod att gå i Jesu fotspår och tålamod i förtröstan på att det är Gud som ger växten – i sin tid!

/Martin