OM Sverige - TeenStreetare VÄLKOMNA!

TeenStreetare VÄLKOMNA!

, i Martins blogg

Alltsammans startade på en pizzeria I Holland 1992. Fyra personer satt å käkade tillsammans och började drömma om en internationell konferens för tonåringar. Dan och Suzie Potter var två och dem: - Vi gav drömmen namnet TeenStreet! Syftet ända sedan början har varit att visa tonåringar på en väg att resa, en väg att gå – en väg att leva!

Första konferensen hölls i Tyskland 1993 med drygt 50 pärs. Temat var ”att leva i en upp och nedvänd värld”. Sedan har det bara växt och växt. Innehållet har fördjupats och många människor involverats. Sedan i början av 2000-talet har vi fortsatt samla omkring 3500 tonåringar från Europas alla hörn på sommarkonferenser i Tyskland. I centrum finns en massa tonåringar tillsammans med unga och äldre ledare som alla delar längtan att lära känna Jesus och reflektera honom i vårt Europa och i vidare.

Den här helgen kör vi vår årliga svenska TeenStreet helg här i Jönköping. Vi blir ett härligt gäng från olika håll i landet. Många återseenden och nya ansikten. OM teamet här i Jönköping har laddat tillsammans med värdförsamlingen Råslätts Församlingsgemenskap. Vi ser fram emot att möta er allesammans!

/Martin