OM Sverige - TeenStreet '17 Dag 1

TeenStreet '17 Dag 1

Skriven av Emil, Elias & Oscar

DSC 0160

Hej!

Vi är tre pojkar från Linköping som alla är 17 år. 2 av oss spenderar sitt första år här på TeenStreet och en är lite av en veteran. Men vi kommer nu att prata om dagens händelser och lite hur vi tyckte att dagen var.

Vi började med att spendera ett högt antal timmar i en buss vilket var halvt krävande och jobbigt samt några roliga stunder uppkom vilket gjorde att vi överlevde resan ner till Offenburg. Vi blev sedan välkomnade av OM representanter som förklarade dagen kortfattat och sedan rusade alla ut från bussen och in på inhägnaden.

De första känslorna som sedan uppkom då några timmar hade passerat var makalösa och mirakulösa. Med alla människor och den sjuka stämningen då det är så många kristna och sköna människor på en plats så kan man inte tycka dåligt om lägret.

Dagen i helhet var ganska händelsefattig men ändå rolig eftersom det var en uppstarts dag och folk kom lite när som. Framåt kvällen började sedan denna torsdag bli mäktigare. Throne room som våra möten heter var kanon och man kände att nu är lägret igång!!!

MvH Emil Dovrén, Oscar Josefsson och Elias Lundkvist