OM Sverige - TEENSTREET '17 DAG 5

TEENSTREET '17 DAG 5

Skriven av Daniel Luna

Tjena!

Daniel Luna här! Jag har varit på TeenStreet tre gånger men nu skulle jag vilja berätta för er vad Jesus har gjort för mig den här veckan på TeenStreet 2017. Jag har fått gå igenom väldigt mycket den här veckan. Dels har jag fått vara med i en massa helanden och mirakler och det tycker jag är så sjukt nice! Men det som mest sticker ut är att jag har fått växa i min tro med Gud och att jag kommit närmare honom än vad jag var innan vi kom hit.

Första dagen när jag kom var jag med om en olycka och båda mina fotsulor blev skadade och jag kunde inte gå. Jag blev väldigt ledsen men mest arg för jag ville ju springa runt. Haha! Men... då kom jag och min netgrupp på att… Vänta lite! Vi har ju en Gud som kan göra allt. Så vi bad för mig den kvällen och när jag vaknade upp så hade jag mindre ont. Vi fortsatte att be under dagen och under en netgruppssamling så blev jag helad!

Precis innan jag började skriva det här så spelade jag faktiskt basket och hoppade runt. Haha! Hur nice? Jag har också känt att Gud verkligen talat till mig under den här veckan och också talat till mig genom andra människor.

Jag vill bara avsluta detta genom att säga att jag är så tacksam för den här veckan och för alla underbara människor jag fått lära känna!

Gud är alltid god och Han är där för dig och Han står och väntar på dig med öppna armar som din Far. Vi är Hans barn och Han älskar oss så mycket!

Gud välsigne er alla!

Daniel Luna 

Daniel Luna beskuren och redigerad förminskad