OM Sverige - TEENSTREET '17 Hemma igen

TEENSTREET '17 Hemma igen

Skriven av Helen Winzell

Helenbild3

Hej på er!

Jag heter Helen Winzell och bor i Linköping. Det här var första gången jag åkte till TeenStreet.

Jag ingick i servicetamet och arbetade med kommunikation. Ett av mina uppdrag bestod i att uppdatera den här bloggen under veckan på TeenStreet. Rent praktiskt betydde det att jag försökte att hitta både tonåringar och lite äldre personer (med olika roller) som kunde berätta lite om veckan utifrån sitt perspektiv. Det har varit ett roligt uppdrag – särskilt då jag har fått komma i kontakt med nya människor. Det har också varit spännande att se hur Gud har lett mig till dem som har skrivit blogginlägg.

Nu har det gått några dagar sedan vi kom hem från denna minst sagt intensiva vecka. Men förutom allmän trötthet, lite ömma leder och svullna ben (jag är trots allt 43 år gammal, och bussresan var lååååååång) måste jag säga att eftersmaken bara är god, och jag kommer definitivt att åka nästa år igen. Om du är det minsta nyfiken på TeenStreet, skulle jag vilja utmana dig att anmäla dig inför nästa år! Jag kan lova att du får uppleva hur Gud jobbar med dig på ett mycket påtagligt sätt under flera dagar, och det finns uppdrag som passar alla.

Hoppas att vi ses där, alltså!
Allt gott! /Helen