OM Sverige - TeenStreet '18 Dag 1 - Clean Street

TeenStreet '18 Dag 1 - Clean Street

Skriven av Elin (18), Maja (18) och Alva (18) Linköping

Hallå, hallå! Cleanstreet här!!

På Teenstreet befinner det sig ungefär 3500 teens och staff. Detta resulterar i ca 14 000 toalettbesök per dag, vilket alltså blir närmare 100 000 besök under Teenstreet-veckan!! Som ni förstår krävs det en hel del jobb för att hålla toaletterna i toppskick. Det är därför vi är här.

Vilka är då vi? Vi är tre tjejer av de 9 ungdomar från Sverige som åkt till Teenstreet för att tjäna tonåringarna på plats genom att städa och hålla rent på området.

En typisk dag som Cleanstreet startar med lovsång, bön och svenskt kaffe. Efter denna uppladding är vi mer än redo för att ta itu med dagens skit (bokstavligen…). Tre gånger om dagen ska golv moppas, toaletter skuras, papper bytas och handfat torkas av. Att städa är inte en dröm, men vem vill inte dansa och sjunga med till schlagerlåtar eller lovsång tillsammans med sina vänner i röda hängselbyxor? Förutom att städa får vi även chansen att vara med på möten och seminarier, så självklart får också vi en vecka fylld med Gud. Vi ser även städningen i sig som ett sätt att ära Gud och komma närmare honom.

Kort sagt är det mycket jobb men vi tar mer en gärna en vecka av vår semester för att bidra till en bättre miljö för alla deltagare på Teenstreet.

Här har ni en bild på oss i full action inne på en av många toaletter på Teenstreet området:

Cleanstreet

Det är inte en dröm att skura bort folks bajs, men med vänner, musik och dans blir allting najs. Så kom nästa år, ja skynda er hit, ta med alla vänner och skura bort skit. Vi gör det clean för varje teen!