OM Sverige - TeenStreet '18 Dag 3 - Köket

TeenStreet '18 Dag 3 - Köket

Skriven av Mauro, kock

Mauro2

Tjena, tjena!

Här är jag, Mauro, för första gången på TeenStreet!

Ska säga att jag aldrig trodde att det skulle vara så svettig att komma hit. Kanske ska jag förklara lite mer: Om någon (alltså frugan) hade frågat mig om jag ville komma och hjälpa till på TeenStreet någon gång för ett par år sedan skulle jag svarat: Aldrig!!

Sommaren har varit varmt i Sverige, det vet ni alla. På väg ner var det också varmt… Vi kommer fram och det är ännu varmare… Och Jag känner på mig att det blir ännu svettigare de närmaste dagarna.

Första dagen i köket på TeenStreet var ok. De flesta pratade tyska, inte jag. Som sagt svettig – även med språket.

Min andra dag var mindre svettig med språket och det kändes bättre att vara här och hjälpa till med att laga mat. Mm. ”Laga mat”, tänkte jag typ hemma, men det blev det inte här. Mycket pulver. Svettig att hålla tillbaka och inte säga något. Då tänkte jag: Mauro, du är här för du ska komma närmare Gud! Skärp dig! Svettig!

Idag har det varit en fantastik dag! Jag har hjälpt till med att skära allt bröd. Massor. Minst 100 kg. Vet inte riktig. Alltså, jag är svettig hela jag! Sedan har jag fixat pulled pork (ca 50 kg) till Fun food. Är svettig över hela mig igen och har inte hunnit torkat än!! Jag har också varit med och skalat 160 kg morötter. Då blev det svettig för tredje gången. Yes!

Nu ska jag säga att Gud har talat till mig och sagt att Han älskar mig som jag är. Jag har gråtit på varenda samling och framtiden ser väldig ljus ut!

Till slut vill jag säga att det har varit svettig men värt varenda droppe!