OM Sverige - TeenStreet '18 Dag 6 - Programteamet

TeenStreet '18 Dag 6 - Programteamet

Skriven av Jonathan (Foto: David Segerberg)

Jonathan

Nervositeten ligger som ett lätt täcke över rummet, små detaljer diskuteras i alla hörn av av hallen och vi är redo att släppa in ungdomarna i Throneroom. I walkie-talkien hör jag: "Open the doors" och jag ser tusentals tonåringarna springa in igenom de 5 portarna.

Mitt namn är Jonathan och jag har privilegiet att få arbeta tillsammans med program-teamet. Tillsammans med bl.a. talarna, musikerna och teknikerna är det vi som ansvarar för Throne Room. Throne Room är det namn vi har givit till lovsångsmötet som avslutar kvällarna varje dag. Där har vi chansen att ställa oss framför Hans tron och tillbedja honom tillsammans.

Mitt jobb här på Teenstreet är att lägga ett extra lager till vad som talas från scenen genom grafik, film, ljud eller ljus. Under veckan som gått har vi varit med om undervisning, lekar, lovsång, dans och mycket mer! Vi som som team vill alltid sy ihop alla olika delar för att bäst reflektera det vi tror att Herren har sagt åt oss att förmedla. En man kom fram till mig och var så tacksam och glad över vad Jesus har gjort i hans eget och ungdomarnas liv. Han jämförde Throne Room med ett välkomponerat musikstycke, där alla instrument tillsammans skapar ett större konstverk än vad summan av instrumenten tillsammans. Detta satte ord på något jag har tänkt på under vecka, hur vi som kyrka och kristna tillsammans med Herren kan göra något så mycket större än vi någonsin kan skapa själv, och Jesus är kompositören.

Jag säger i headsetet: "18:45, Let's open the doors"