OM Sverige - Tisdag på TeenStreet

Tisdag på TeenStreet

Dagens tema var oro. Impossible-mötet var uppdelat så att tjejer o killar hade olika möten. Tjejernas möte var väldigt bra och det va många som kunde känna igen sig i dagens tema. Det jag har hört från killarnas möte är att det också var med flera häftiga vittnesbörd. Net 1 berörde många och nu efter några dagar börjar tonåringarna öppna sig mer och mer i grupperna.

På eftermiddagen skulle kubbturneringen mot Belgien äga rum. Svenskarna peppade up med flaggor, hattar, t-shirtar och ansiktsmålningar i gult och blått. Turneringen gick ut på att vinna så många kubbspel som möjligt på två timmar. Sverige vann spel efter spel och hejarklacken var verkligen på gång. Resultatet blev till slut 13-2 till oss svenskar. Trots den utmärkta insatsen från Sveriges sida lyckades belgarna hålla modet uppe. Eftermiddagen avslutades med kvällsmat då svenskarna åt med belgarna. Mycket bra initiativ från Belgiens sida!

På Throne Room var det riktigt härligt, mycket bra lovsång och en stark Gudsnärvaro. Killar o tjejer fick förbön separat och många blev berörda!

Tack till Gud för den här dagen!

God Bless Kristin Isacsson