OM Sverige - Anna - din väg ut i världen!

Anna - din väg ut i världen!

Skriven av Magdalena Carlén, i Sverige

Anna Ström, programkoordinator

Anna är programkoordinator på OM Sverige. Alla som vill åka till Logos Hope, Sydafrika, Filipperna eller något annat OM-fält för en månad eller mer börjar sin resa i kontakten med Anna. 

När du visat intresse för någon av våra möjligheter tar Anna kontakt med dig. Hon mailar information, vägleder dig och svarar på dina frågor. Om du går vidare i ansökan träffar hon dig för en intervju. Hon kontaktar också församlingar och referenspersoner. Tidigt under processen meddelar hon också det fält du vill jobba på, berättar vem du är och ditt intresse att jobba med dem. När du återvänder är det Anna som följer upp din resa och erbjuder Re-entryträning om du varit borta länge.
– Det bästa är att höra livsberättelser, se hur Gud leder andra och att se beslut som tas till mission och vara med om att sända ut dem.

Men ibland uppstår det hinder. Det kan handla om att ett fält eller ett program inte har möjlighet att ta emot någon på grund av att det är fullt eller av annan en orsak. Det har också hänt att personer inte är helt redo att åka eller så har man byggt fel förväntningar. Att samla ihop det egna understödet är för många den svåraste delen. 
– När du söker är det viktigt att du är villig och flexibel och att du är seriös med din tro. Vi försöker matcha och vägleda så att det blir så bra som möjligt.

Undrar du hur du kan vara en del av Guds mission att nå alla folk? Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. idag!  

Senaste Nyheter & Blogginlägg

De minst nådda

Skrivet av OM Sverige, i Sverige

VI VILL SE LEVANDE GEMENSKAPER AV EFTERFÖLJARE TILL JESUS BLAND DE MINST NÅDDA

När vi talar om de minst nådda menar vi en folkgrupp eller en grupp av människor där evangeliet aldrig har presenterats – ingen har någonsin levt eller förkunnat evangeliet bland dem och ingen har gensvarat på Guds nåd så som den presenteras genom evangeliet, eller... Läs mer »