OM Sverige - Herren förde dem till oss

Herren förde dem till oss

Skriven av OM Sverige, i Centralasien

Hjälparbetet efter översvämningen i Pakistan ger också många tillfällen att vittna om Jesus. När teamen delar ut mat och mediciner är det många som också frågar efter biblar och förbön.

Ett team stötte på en övertygelse hos både muslimer och hinduer att kristna är en slags hinduisk sekt. De flesta av dem som tror så lever långt från städer i avlägsna byar och har heller ingen aning om tåg, vägar, fordon och många andra saker. Under hjälparbetets gång kunde man dock få dem att ändra inställning och visa och berätta om vad som verkligen menas med kristna. Teamet delade med sig av sin tro och berättade om Jesus Kristus och hans offer och den himmelske Faderns kärlek. Waris berättar: "Jag tänker att översvämningen blev en fantastisk möjlighet för oss att visa Kristus för dem, eftersom många av dem är från avlägsna byar och inte har tillgång till världen utanför. Jag tror inte att vårt team hade kunnat gå och nå ut till deras byar, men här har HERREN i stället fört dem till oss. "

Senaste Nyheter & Blogginlägg

De minst nådda

Skrivet av OM Sverige, i Sverige

VI VILL SE LEVANDE GEMENSKAPER AV EFTERFÖLJARE TILL JESUS BLAND DE MINST NÅDDA

När vi talar om de minst nådda menar vi en folkgrupp eller en grupp av människor där evangeliet aldrig har presenterats – ingen har någonsin levt eller förkunnat evangeliet bland dem och ingen har gensvarat på Guds nåd så som den presenteras genom evangeliet, eller... Läs mer »