OM Sverige - TeenStreet jorden runt

TeenStreet jorden runt

Skriven av OM Sverige, i Teenstreet

I Queensland, Australien, deltog 170 tonåringar och ledare i TeenStreet 4-9 juli. Även om detta bara var andra året har evenemanget tagit fart. OM fick bevittna Guds trofasthet i tonåringarnas liv genom undervisningspassen med Dan och Suzie Potter (USA), smågruppernas samlingar, lovsången under ”ThroneRoom” och "Händer och fötter" , som var en utåtriktad kampanj.

En stadig ström av vittnesbörd från både tonåringar och föräldrar har sedan dess strömmat in i OM-arbetarnas inkorgar och på Facebook sidor, och ger ära åt Gud för vad han har gjort i tonåringarnas liv. "Innan TeenStreet, var jag inte nära Gud alls", berättade en tonåring. "Nu känner jag att jag verkligen är vän med honom och jag kommer att fortsätta med" shhh-time" och läsa Bibeln och be. Innan TeenStreet hade jag inte några kristna vänner, men nu har jag min net-grupp och min coach att be om stöd. "

På andra sidan världen, är förberedelserna på plats i Offenburg i full gång för att ta emot ungdomar från hela Europa till TeenStreet , Tyskland 30 juli - 6 augusti. Josh och Debs Walker (USA / Irland) kommer att leda tonåringarna i ett program (”real”) baserat på att uppleva den "riktiga" Jesus, genom att lära känna honom i Bibeln och som han är idag.

I morgon åker fyra bussar från Sverige, fyllda med deltagare som ser fram emot årets TeenStreet i Tyskland. Be för dem!

Senaste Nyheter & Blogginlägg

De minst nådda

Skrivet av OM Sverige, i Sverige

VI VILL SE LEVANDE GEMENSKAPER AV EFTERFÖLJARE TILL JESUS BLAND DE MINST NÅDDA

När vi talar om de minst nådda menar vi en folkgrupp eller en grupp av människor där evangeliet aldrig har presenterats – ingen har någonsin levt eller förkunnat evangeliet bland dem och ingen har gensvarat på Guds nåd så som den presenteras genom evangeliet, eller... Läs mer »