OM Sverige - Moderna fariséer?

Moderna fariséer?

Skriven av OM Sverige, i Afrika

 

Femton personer från olika delar av södra Afrika avslutade nyligen en utbildning om HIV och AIDS i Mamelodi, Sydafrika. De kom från många nationer, och företrädde befintliga och potentiella AIDS arbeten i Zambia, Moçambique, Malawi och Sydafrika.
Gud talade och många vittnade om den förvandling som skett i deras hjärtan. "HIV och AIDS .... erbjuder en fantastisk möjlighet till församlingen. Det blir som en spegel för oss och den ber oss att ta reda på om vi verkligen är ett folk av nåd och sanning, Kristi efterföljare eller helt enkelt bara moderna fariséer ", sade en deltagare. En annan insåg, "Jag kan inte fortsätta att behålla all denna information för mig själv, när jag vet att det kan förändra någons liv."
För kursdeltagarna börjar nu utmaningen när de återvänder till sin tjänst, utrustade för att trappa upp eller börja genomföra det de lärt sig om HIV och AIDS i sitt arbete. Be gärna för dessa deltagare och frukten av deras arbete.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

De minst nådda

Skrivet av OM Sverige, i Sverige

VI VILL SE LEVANDE GEMENSKAPER AV EFTERFÖLJARE TILL JESUS BLAND DE MINST NÅDDA

När vi talar om de minst nådda menar vi en folkgrupp eller en grupp av människor där evangeliet aldrig har presenterats – ingen har någonsin levt eller förkunnat evangeliet bland dem och ingen har gensvarat på Guds nåd så som den presenteras genom evangeliet, eller... Läs mer »