OM Sverige - En glad dans efter helandet - Ghana

En glad dans efter helandet - Ghana

Skriven av OM Sverige, i Afrika


Vid en kampanj nyligen, träffade OM Ghanas fältledare Chris Insaidoo och teamet en tonåring vid namn Bernice, när de gick dörr till dörr för att inbjuda bybor till kvällens program.

Bernice hade lidit av en sjukdom i fem år och för att kunna gå, fick hon stödja sig på två systrar. Hon kunde knappt röra sina ben, och kunde inte se, höra eller tala. Teamet förstod att denna flicka hade stora behov och de lade händerna på henne och bad. Gud hörde deras böner och botade Bernice helt. Hon kunde gå, hoppa, dansa och till och med tala. Bernice blev helt överväldigad och grät av glädje.

Bernice och hennes familj gick den kvällen på teamets program tillsammans med 400 andra människor från byn. När de andra byborna såg Bernice dansa, blev de chockade. Många människor kom till tro den kvällen, inklusive Bernice och hela hennes familj.

Tacka Gud att han helande Bernice och att hon och hennes familj har valt att följa Kristus. Be för dem i deras nya tro. Be för den lokala församlingen, som nu måste göra en hel del uppföljning.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

De minst nådda

Skrivet av OM Sverige, i Sverige

VI VILL SE LEVANDE GEMENSKAPER AV EFTERFÖLJARE TILL JESUS BLAND DE MINST NÅDDA

När vi talar om de minst nådda menar vi en folkgrupp eller en grupp av människor där evangeliet aldrig har presenterats – ingen har någonsin levt eller förkunnat evangeliet bland dem och ingen har gensvarat på Guds nåd så som den presenteras genom evangeliet, eller... Läs mer »