OM Sverige - Vågor av bön - Madagaskar

Vågor av bön - Madagaskar

Skriven av OM Sverige, i Afrika

OM Madagaskars team har en passion för att mobilisera församlingarna i landet genom att utveckla deras världsbild och öka medvetenheten om vad Gud åstadkommer globalt. Under 2006 lanserades radioprogrammet "Jesus lever". I början bestod programmet mest av att lyssnarna fick ringa in med böneämnen.

Programmet har sedan dess bytt namn till "World Challenge" och man har bytt fokus. De utmanar nu lyssnarna att be för olika arbeten runt om i världen. Aktuella ämnen har bland annat varit bön för den muslimska världen och den förföljda kyrkan. Dessutom får lyssnarna två dagliga SMS-meddelanden från "World Challenge": på morgonen får de en bibelvers och på kvällen en böneutmaning. "World Challenge" är också värd för en årlig bönekonferens, som i år samlade cirka 700 personer.

Be gärna för OM Madagaskars team och deras vision att mobilisera fler kyrkor för mission. Be att många fler i Madagaskars församlingar skulle bli inspirerade att engagera sig.

Senaste Nyheter & Blogginlägg

De minst nådda

Skrivet av OM Sverige, i Sverige

VI VILL SE LEVANDE GEMENSKAPER AV EFTERFÖLJARE TILL JESUS BLAND DE MINST NÅDDA

När vi talar om de minst nådda menar vi en folkgrupp eller en grupp av människor där evangeliet aldrig har presenterats – ingen har någonsin levt eller förkunnat evangeliet bland dem och ingen har gensvarat på Guds nåd så som den presenteras genom evangeliet, eller... Läs mer »